divendres, 28 de juliol del 2017

Dibuixar amb la U de Vilaür, 6na tardes d'estiu

Aquesta tarda d’estiu, calorosa i brillant, hem anat de nou cap a l’Empordà. El nostre objectiu ha estat un petit poble tot just de 160 habitants, però que ja té 1000 anys d’història. És tracta de Vilaür, així, tal com sona, amb la u ben puntejada per tal que es noti que hi és. Hi hem vingut perquè el Toni hi té un bon amic, i també hem passat una bona estona xerrant amb ell.



Uns han arribat a l’hora, d’altres abans d’hora i fins i tot han dinar allà, i, com és habitual, n’hi ha uns quants que sempre arriben a misses dites. Però tots hem dibuixat de valent, i no ens ha espantat ni la calor, ni la cremor d’un sol que s’aplicava de valent. Fins hi tot ha vingut un nou artista, en Xavier, que és de Barcelona i ens ha acompanyat dibuixant com un descosit.

D’indrets n’hi havia per triar i remenar. Ja, des de la carretera estant, alguns han gaudit dibuixant cases i façanes; a la Plaça Major una bona colla ha dibuixat pedres i dibuixants; l’església de Sant Esteve, com era d’esperar, també ha estat objecte del nostre entusiasme artístic.



En qualsevol cas aquí en podeu veure el resultat i la cara de felicitat de tots els participants.




Al final del dia, cerveseta al magnífic Centre Cívic del poble, per remullar la gola i apaivagar la calor, escoltant un grup de música bàltica que tocava com els àngels. Sempre recordarem la U de Vilaür.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada