diumenge, 4 de febrer del 2018

Trobada a Castelló d' Empúries

Dissabte 3 de febrer, sembla que el temps una altra vegada se'ns ha aliat, el mati pinta bé, fred, però assolellat, encara que cap a l'Empordà és possible que bufi la tramuntana.

És per això que tots ens hem vestit com si anéssim a passar un dia a la neu, anoracs, gorrus, guants, bufandes, moltes capes de jerseis i moltes ganes d anar a dibuixar, el fred no ens espanta, dibuixem i gaire bé, no ens adonem.

Avui en Josep Mª ens ha convidat a dibuixar en el seu poble, un bonic indret de l'Empordà, Castelló d'Empúries, magnífic poble i magnifica rebuda , l'alcalde Salvi Güell, Manel Puig d'activitats culturals, Rosa Maria, Secretària Ajuntament, 'en Marc de l'oficina de Turisme, ens tenien preparat un magnífic esmorzar, entrepans, croissants, suc de taronja, cafès, i fins i tot boletes de xocolata.


Tot seguit després de recollir (per la col·lecció una bonica xapa) hem anat a dibuixar, tothom buscant un lloc que hi toques el sol i que no hi bufes gaire la tramuntana, però sobretot un enquadrament que ens seduís per dibuixar.
 
  



Abans d'anar al punt de trobada per comentar els dibuixos, fer la foto final, i anar a dinar, no podíem marxar sense fer una visita a la catedral de l'Empordà, la Basílica de Sta. Maria de Castelló d'Empúries església gòtica que en el seu interior destaca la magnífica col·lecció de pintures murals de Lluís Roura




Ara si, foto finish i expo de dibuixos




I ja si, tots feliços cap a dinar a Cal Patufet

 
A sobretaula, hem dibuixat i jugat amb Hirameki, imaginació a tope, tot si val



Després de dinar uns quants hem anat a veure el taller de pintura de Pilar Farrés, una gran artista amiga de la Teresa.


I ja només cal donar,  mil gràcies en Josep Mª i a tots els que han fet possible aquesta trobada, Salvi, Manel, Rosa Maria, Marc i a tots els sketchers que com sempre ha estat un plaer dibuixar plegats,

També a la Lídia Campsolinas Reportatges d’Empordà TV (que va fer una entrevista al Josep Mª i ens ha filmat avui mentre dibuixavem) 
Ah per cert, teníem dos sketchers que s'estrenàven per primera vegada amb nosaltres, l'Elena i en Jordi, benvinguts, ........ i uns quants que no hi falten gairebé mai, però aquesta vegada no han pogut venir , l'Àngels, Pere, Montse, Carme......Pep..., us esperem a la propera.

Com diu la Sinforiana: tot genial, estada a l'Empordà, gràcies al Josep Mª, la idea del Bernardo dels "destellos d ispiracio": Hirameki, les converses a la taula ......




Report Toni
Fotografia Josep M, Bernardo i Agustí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada